Is Neymar verkeerd bezig met feesten?

Neymar hield een feestje bij hem thuis in Brazilië, zingend en dansend, waardoor de Braziliaanse fans zeer ontevreden waren: Het Braziliaanse team ligt eruit, hebben jullie nog het verstand om te zingen en te dansen?
In feite is de reden waarom het Braziliaanse team er in dit WK uit lag helemaal niet de schuld van Neymar. Aan de ene kant is het pech, aan de andere kant is het te wijten aan het verkeerde oordeel van zijn eigen spelers! Op dat moment waren Brazilië en Kroatië 90 minuten lang aan elkaar gewaagd. In de 106e minuut van de verlenging had het doelpunt van Neymar Brazilië met één voet naar de top 4 geholpen. Maar het Braziliaanse team is op dit moment niet bezig met aanval en verdediging. Sommigen willen aanvallen en sommigen willen verdedigen. Vooral Fred, die net op het veld was gekomen, zat vol energie. Hij wilde aanvallen en de overwinning bezegelen toen hij de ploeg met 1-0 zag leiden. Onverwachts deed het geroutineerde Kroatië een snelle tegenaanval om de score gelijk te trekken, waarna een penalty shootout volgde. Het lot van de oorlog kan alleen aan geluk worden overgelaten.
Neymar heeft zijn best gedaan! Op dit WK werd zijn enkel in de eerste wedstrijd in Servië geschopt, en die was opgezwollen als een klein gestoomd broodje. In dit geval nam Neymar de tijd om 11 dagen lang noodfysiotherapie te krijgen, haalde de knock-outronde in om tegen Zuid-Korea te spelen, en hielp het team Tai Chihu te verslaan. Dit soort professionalisme verdient erkenning. Na het verlies tegen Kroatië huilde Neymar heel verdrietig, wat voor buitenstaanders onbegrijpelijk is!
Wat zingen en dansen betreft, hebben Braziliaanse spelers over het algemeen een sterk “Samba-gen”. Omdat hij kan dansen en zingen, een super coördinatie en flexibiliteit heeft, kan hij een uitstekend gevoel voor de bal op het veld tonen. Hoewel Brazilië de wereldbekerreis heeft beëindigd, moeten professionele spelers zichzelf zo snel mogelijk oppeppen, zich aanpassen en ontsnappen aan de schaduw van mislukking. Na het WK zijn er nog clubevenementen, dus bepaalde aanpassingen zijn noodzakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *