Messi droeg woensdagavond rugnummer 10

Op woensdagavond nam Paris Saint-Germain het op tegen Marseille in de laatste 16 van de Coupe de France, maar het nummer dat de meeste fans opviel was misschien wel het nummer 10. Dat is omdat het, op ongebruikelijke wijze, werd gedragen door Lionel Messi, die normaal gesproken nr. 30 draagt voor de Parijse ploeg.
Messi heeft nr. 30 gedragen in elke Ligue 1 en Champions League wedstrijd voor PSG. In de Coupe de France dragen spelers echter 1 tot 11 op hun rug, in plaats van een rugnummer.
10 Neymar gaat akkoord met de overstap naar nr. 11, zal Messi zijn iconische nummer dragen in de ronde van 16, bevestigde PSG. Sommige PSG-spelers hebben gekozen voor vreemde nummers: middenvelder Danilo Pereira draagt rugnummer 9 en Vitinha rugnummer 7. PSG heeft een verder sterke opstelling, met Sergio Ramos die ook terugkeert van een blessure.
PSG verloor de wedstrijd met 2-1 en verliet de competitie in dezelfde fase als vorig seizoen. Messi speelde de volle 90 minuten voorin naast Neymar, die rugnummer 11 droeg, net als in zijn vier seizoenen bij Barcelona.
De wereldbekerwinnaar hoopt PSG naar een Franse bekerzege te leiden tegen een sterke ploeg uit Marseille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *