Neymar, de fan van Lisa?

Lisa en Neymar hebben fans verrast met een foto samen! Op 25 januari (lokale tijd) heeft BLACKPINK’s Lisa op haar Instagram een foto gepost die ze samen met de Braziliaanse voetballer Neymar in Parijs heeft gemaakt.
Het blijkt dat de Paris Saint-Germain spits al een tijdje een BLACKPINK supporter is … hij deelde hun muziekvideo’s op zijn Twitter, en danste zelfs mee op hun nummer “How You Like That,” tijdens het streamen van PlayerUnknown’s Battlegrounds in 2021.
De K-pop meidengroep is momenteel in Parijs voor het liefdadigheidsevenement Le Gala des Piéces Jaunes, georganiseerd door de First Lady van Frankrijk, Brigitte Macron, terwijl Neymar speelt voor de Franse club Paris Saint-Germain. De Braziliaan zou een grote fan zijn van de muziek van BLACKPINK, nadat hij in augustus 2022 hun nummer Pink Venom op zijn Twitter-account deelde. Hij heeft ook eerder meegezongen met Blackpink’s hit How You Like That uit 2020, terwijl hij in 2021 live streamde dat hij het populaire mobiele spel PUBG speelde en het exclusieve pakket van de act in het spel gebruikte.
Helaas voor Neymar, zijn PSG ploeg heeft twee wedstrijden in dezelfde weekenden als Coachella … dus hij zal hoogstwaarschijnlijk BLACKPINK’s historische optreden in de woestijn moeten missen. Na de dreun van PSG in de beker zal de 30-jarige zondag in Ligue 1 het voortouw moeten nemen bij Stade de Reims.
Zou dit het begin kunnen zijn van een bloeiende relatie tussen de Thaise rapper en de Braziliaanse ster? De ontmoeting volgt op Beckhams en de Zuid-Koreaanse zangeres Park Ji-min vorige week.
Blackpink is momenteel bezig met hun Born Pink World Tour en zal in april Coachella en in juli het BST Hyde Park London Music Festival leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *