Neymar feliciteerde Messi met zijn overwinning

PSG-teamgenoten Kylian Mbappe en Lionel Messi kwamen tegenover elkaar te staan in de WK-finale, en het was de laatste die aan het langste eind trok: Argentinië versloeg Frankrijk na 120 dramatische minuten met strafschoppen. Argentinië won met 4-2 in de shoot-out om een einde te maken aan een 36-jarige droogte voor de grootste prijs van het voetbal, en te bevestigen dat een van hun ware legendes de grootste eer van allemaal aan zijn prijzenkast toevoegt. Messi eindigde zijn 2022 World Cup campagne met 10 doelpunten in totaal.
Na afloop van de wedstrijd aarzelde Neymar niet om de Argentijnse ster te feliciteren via sociale media, door een tweet te plaatsen die Mbappe zeker niet zou willen lezen: “Gefeliciteerd broer.” Neymar en Lionel Messi vormden een van de beste aanvalsduo’s van de afgelopen jaren toen ze voor FC Barcelona speelden. Sterker nog, het was een spectaculaire drietand met Luis Suarez.
Nu zijn droom om wereldkampioen te worden met Argentinië is uitgekomen, gaat Messi van elke seconde genieten. “KAMPIOENEN VAN DE WERELD”, schreef de legendarische spits op Instagram. “Zo vaak heb ik het gedroomd, zo graag wilde ik het dat ik nog steeds niet val, ik kan het niet geloven.” Voormalig Barcelona-collega Dani Alves was op Instagram verheugd voor Messi en schreef: “Het voetbal houdt van je en degenen onder ons die van voetbal houden respecteren je en feliciteren je nu met dit moment.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *