Neymar heeft een hechte band met zijn familie

Neymar Jr. is een Braziliaanse profvoetballer die algemeen wordt beschouwd als een van de beste spelers ter wereld. Hij staat bekend om zijn ongelooflijke vaardigheden op het veld, evenals zijn persoonlijke leven buiten het veld. Een van de meest opvallende aspecten van het persoonlijke leven van Neymar is zijn hechte band met zijn familie.
Neymar werd geboren in Mogi das Cruzes, een stad in de staat Sao Paulo, Brazilië, op 5 februari 1992. Zijn ouders, Nadine en Neymar Sr., zijn sinds zijn geboorte constant aanwezig in zijn leven. De vader van Neymar was zelf voormalig voetballer en heeft een grote invloed gehad op de carrière van zijn zoon. Hij is de zaakwaarnemer van Neymar sinds hij professioneel in voetbaltenues begon te spelen en speelde een belangrijke rol bij de onderhandelingen over enkele van zijn grootste contracten.
Neymars moeder, Nadine Gonçalves, is een zakenvrouw en eigenaresse van een schoonheidssalon. Ze is ook een groot voorstander geweest van de carrière van haar zoon en ze heeft hem tijdens zijn wedstrijden vanaf de tribune aangemoedigd. In 2013 haalde ze de krantenkoppen toen ze met Tiago Ramos begon te daten, die 6 jaar jonger is dan Neymar Jr. en een korte periode als voetballer had. Hun relatie hield echter geen stand.
Neymar heeft een jongere zus, Rafaella Beckran, die ook heel dicht bij hem staat. Rafaella is een influencer op sociale media en heeft haar eigen kledinglijn. Ze wordt vaak gezien bij het bijwonen van de wedstrijden van haar broer en hem vanaf de zijlijn steunen. Neymar en Rafaella hebben een sterke band en plaatsen vaak samen foto’s op sociale media.
Afgezien van zijn directe familie, heeft Neymar ook een hechte band met zijn uitgebreide familie. Hij heeft een groot gezin, met veel tantes, ooms en neven en nichten. Ze worden vaak samen gezien op familiebijeenkomsten en feesten, en Neymar heeft in het openbaar gesproken over hoe belangrijk zijn familie voor hem is.
In 2019 haalde Neymar de krantenkoppen toen hij een foto op Instagram plaatste met zijn moeder en zus, waarin hij hen een fijne Valentijnsdag wenste. Hij onderschrift de foto “Mijn liefdes”, wat leidde tot enige speculatie over zijn relatie met zijn familie. Neymar is echter altijd heel open geweest over zijn liefde voor zijn familie en zijn wens om tijd met hen door te brengen wanneer hij maar kan.
Over het algemeen is de familie van Neymar zijn hele leven een belangrijke bron van steun en liefde geweest. Zijn ouders en zus zijn er bij elke stap voor hem geweest, en hij heeft vaak in het openbaar gesproken over hoeveel hij hun steun waardeert. Bovendien is zijn uitgebreide familie een constante aanwezigheid in zijn leven geweest, en hij heeft er altijd een prioriteit van gemaakt om met hen verbonden te blijven. Door dit alles heen is de familie van Neymar een constante bron van kracht en stabiliteit in zijn leven gebleven, en hij heeft hen gecrediteerd omdat ze hem hebben geholpen zijn succes zowel op als buiten het veld te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *