Neymar heeft een hechte band met zijn zoon

Neymar da Silva Santos Júnior, beter bekend als Neymar Jr., is een Braziliaanse profvoetballer die uitkomt voor de Franse club Paris Saint-Germain en het Braziliaanse nationale team. Hij is een van de meest getalenteerde en succesvolle voetballers van zijn generatie, bekend om zijn dribbelvaardigheden, snelheid en vermogen om spectaculaire goals te maken. Neymar staat echter ook bekend om zijn nauwe relatie met zijn zoon, Davi Lucca da Silva Santos, die in 2011 werd geboren.

Neymar en zijn zoon hebben een heel speciale band, wat blijkt uit de manier waarop ze op en naast het veld met elkaar omgaan. Neymar deelt vaak foto’s en video’s van zichzelf en zijn zoon op sociale media, waarin hij laat zien hoe ze samen voetballen, evenementen bijwonen en quality time doorbrengen met het gezin. Davi Lucca wordt vaak gezien in een miniatuurversie van het PSG trainingspak van zijn vader, en hij lijkt de passie van zijn vader voor voetbal te delen.

Neymar werd op jonge leeftijd vader, toen hij nog maar 19 jaar oud was, en hij is altijd erg betrokken geweest bij het leven van zijn zoon. Davi Lucca was zelfs een van de belangrijkste redenen waarom Neymar in 2017 besloot naar Paris Saint-Germain te verhuizen, omdat hij zijn gezin een beter leven wilde bieden. Neymar heeft in interviews gezegd dat vader worden een grote invloed op zijn leven heeft gehad en hem heeft geholpen volwassen te worden en meer verantwoordelijkheid te nemen.

Ondanks Neymars drukke agenda als profvoetballer maakt hij altijd tijd voor zijn zoon. Het is bekend dat hij Davi Lucca naar Parijs vliegt om zijn wedstrijden te bekijken, en hij bezoekt vaak Brazilië om tijd met zijn gezin door te brengen. Neymar heeft ook in het openbaar gesproken over zijn verlangen om een positief rolmodel voor zijn zoon te zijn en hem het belang van hard werken, discipline en doorzettingsvermogen bij te brengen.

De relatie tussen Neymar en Davi Lucca beperkt zich echter niet alleen tot voetbal. Ze delen ook een liefde voor muziek, en het is bekend dat Neymar zong en gitaar speelde voor zijn zoon. In 2020 bracht Neymar zelfs een videoclip uit voor een nummer genaamd “Yo Perreo Sola” van de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny, waarin hij en zijn zoon samen dansen en zingen.

Over het algemeen is de relatie tussen Neymar en zijn zoon een prachtig voorbeeld van de liefde en band tussen een vader en zijn kind. Ondanks de roem en het succes van Neymar als voetballer, heeft hij nooit uit het oog verloren wat echt belangrijk is in het leven: zijn familie. Neymars toewijding aan zijn zoon, zowel op als buiten het veld, herinnert ons eraan dat zelfs de meest getalenteerde en succesvolle mensen ter wereld nog steeds prioriteit kunnen geven aan de dingen die er het meest toe doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *