Neymar heeft last van spierklachten

L’Équipe meldt dat Paris Saint-Germain zich zorgen maakt over de enkelblessure van Neymar (30), nadat de Braziliaan woensdag rust kreeg tijdens de wedstrijd tegen Montpellier. PSG maakte het nieuws dinsdag bekend op hun officiële website, zonder een tijdschema te geven voor de terugkeer van Neymar. Terwijl Neymar de laatste tijd zijn vorm heeft gevonden na een vergeetachtige terugkeer direct na het WK, wankelde PSG zondag opnieuw, waardoor hun totaal op slechts één overwinning in vier competitiewedstrijden kwam. Ondanks het 1-1 gelijkspel tegen Reims scoorde de voormalige Barcelona-speler zondag het enige doelpunt voor de ploeg van Christophe Galtier en was hij zeer betrokken bij de wedstrijd.
Tegen Reims begonnen Kylian Mbappe, Neymar en Lionel Messi voor het eerst dit jaar samen, maar verdedigden ze nauwelijks, waardoor het team in tweeën werd gedeeld en achterin kwetsbaar was. “We hebben drie ongelooflijk getalenteerde aanvallende spelers en spelen zonder een van hen om evenwichtiger te zijn zou een fout zijn,” zei Galtier. De ploeg van Christoph Galtier heeft een matige start gehad in 2023, met verlies in de laatste twee wedstrijden bij Lens en Rennes, voordat ze zondag in het Stade de Reims op een 1-1 gelijkspel werden gehouden.
PSG heeft deze maand zwaardere wedstrijden. De club zal het twee keer opnemen tegen Olympique de Marseille, twee keer tegen Bayern München, AS Monaco en Lille OSC in minder dan een maand tijd. Na het verlies van Rennes en het gelijkspel met Reims in hun laatste twee wedstrijden, is de voorsprong van de Parijzenaars op de top van Ligue 1 door Lens teruggebracht tot drie punten.
De Braziliaan wil op tijd terug zijn voor PSG’s Ligue 1-treffen met Toulouse op zaterdag, omdat het spierprobleem naar verwachting niets ernstigs is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *