Neymar heeft Richarlison 30.000 euro gestuurd om zijn tatoeage te verwijderen

Tottenham-ster Richarlison was een enorme hit voor Brazilië tijdens het WK in Qatar nadat hij twee keer scoorde in hun openingswedstrijd in Groep G tegen Servië. De Spurs-man beleefde een uitstekend WK vanuit persoonlijk oogpunt en was een grote hit onder de Selecao-supporters na twee schitterende doelpunten in de groepsfase.
Richarlison vierde een succesvol individueel toernooi, met twee doelpunten van de wedstrijd, met een tatoeage van zijn eigen gezicht op zijn rug naast de gezichten van zijn teamgenoot Neymar en legende Ronaldo Nazario.
Neymar heeft Richarlison naar verluidt 30.000 euro (26.000 pond) gestuurd en hem gezegd zijn gezicht van zijn rug te verwijderen nadat de Tottenham-ster zijn Braziliaanse vriend op zichzelf had laten tatoeëren. Veel fans waren geschokt bij het zien van de nieuwe inkt van de Tottenham-ster en het lijkt erop dat hij nu een groot stuk ervan moet veranderen.
Een fan tweette: “Hebben jullie Richarlison’s tattoo gezien? Waarom heeft hij neymar getatoeëerd? De ronaldo? De vlag van Brazilië? ZICHZELF?”
De aanvaller raakte geblesseerd in de warming-up, maar speelde door de pijn heen tegen Kroatië – hij duurde 84 minuten voordat hij werd vervangen door Pedro. Verwacht wordt dat Tottenham het ongeveer zes weken zonder hun vedette zal moeten stellen, waardoor hij de hele drukke feestperiode in de Premier League niet kan spelen.
Richarlison is nu terug in Engeland voor de hervatting van de Premier League op tweede kerstdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *