Neymar organiseerde een luxueus feestje na mislukking

De Braziliaan organiseerde een luxueus feest in Sao Paulo na zijn terugkeer van het WK, enkele uren nadat hij beweerde dat hij “volledig neerslachtig” was. Neymar had geprobeerd het feest zo discreet mogelijk te houden om mogelijke schandalen en lekken naar de media te voorkomen, maar dat is niet gelukt. Ook zijn teamgenoot Antony, speler van Manchester United, was aanwezig op het feest, evenals verschillende Braziliaanse prominenten, zoals zanger Joao Gomes.
De superster van Paris Saint-Germain heeft toegegeven dat hij overweegt te stoppen met internationaal voetbal na de vernietigende nederlaag van zijn land op het WK door toedoen van Kroatië in de kwartfinale van vorige week. De plotselinge en onverwachte uitschakeling tegen Kroatië in de kwartfinale was een ramp voor de nummer 10 van de Seleçao. Uren later, in de gemengde zone, erkende Neymar dat hij zijn aanwezigheid op het volgende WK niet kon garanderen.
“Deze jongen is niet eens voor de nationale ploeg…. Kijk maar naar hoe hij speelt voor zijn teams en naar hoe hij speelt voor de Braziliaanse nationale ploeg….. Heb je gezien hoe Messi gisteren speelde?” was een woedend online commentaar. Neymar kreeg enige kritiek te verduren nadat hij niet een van de vier penaltynemers van Brazilië was in de beslissingswedstrijd tegen Kroatië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *