Neymar verhuist naar Manchester City?

Paris Saint-Germain (PSG) superster Neymar Jr., die de laatste jaren van zijn bloeiperiode is ingegaan, heeft de afgelopen jaren bij de Ligue 1-kampioenen een wisselvallig verloop gekend. De Braziliaan, die 105 doelpunten maakte in 185 optredens voor de Franse reuzen, was dit seizoen sensationeel voor de ploeg van Christophe Galtier.
De Braziliaanse legende Rivaldo heeft gesuggereerd dat Neymar PSG aan het eind van het seizoen zou kunnen verlaten en dat Manchester City een perfecte match zou zijn. “De afgelopen dagen waren er enkele geruchten over Neymar die PSG binnenkort zou verlaten en voor een Premier League club zou tekenen, waarbij Newcastle en Man City opletten”, aldus Rivaldo volgens Betfair.
Rivaldo vindt dat als Neymar naar de Engelse Premier League verhuist, hij bij Manchester City moet gaan spelen. In een gesprek met Canal Supporters zei Rivaldo over de PSG-spits: “Eerlijk gezegd denk ik niet dat het meteen zal gebeuren, maar aan het einde van het seizoen zou PSG geïnteresseerd kunnen zijn in de verkoop van de speler om een deel van de investering terug te verdienen, terwijl de Braziliaanse ster eindelijk kan evolueren naar de Premier League.”
Chelsea heeft nieuwe motivatie gekregen om Neymar te tekenen na de komst van Joao Felix. De ster van Paris Saint-Germain is tijdens zijn carrière meermaals in verband gebracht met een overstap naar Chelsea, maar een overstap is er nooit van gekomen.
Hoewel het een intrigerende transfer voor Neymar zou zijn, is het onwaarschijnlijk dat het doorgaat, gezien de kosten en het feit dat Manchester City geen behoefte heeft aan een speler van het kaliber van de PSG-ster. De Braziliaan zal blijven spelen voor PSG terwijl ze de komende maanden strijden voor titels in Frankrijk en een eerste Champions League-titel.
Ondanks geruchten over een vertrek uit Parijs is Neymar dit seizoen in spectaculaire vorm voor PSG. Hij heeft 15 doelpunten gemaakt en 13 assists gegeven in 22 optredens deze campagne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *