Paris Saint-Germain klaar om Neymar te verkopen

Paris Saint-Germain heeft zijn vraagprijs verlaagd en is bereid te luisteren naar aanbiedingen voor de Braziliaanse superster Neymar, volgens verbluffende berichten. De 30-jarige heeft een enorme rol gespeeld in het binnenlandse succes van PSG, hoewel de Champions League hen nog steeds ontglipt. Neymar heeft ook zijn deel van blessureproblemen gehad, maar heeft pas in 2021 een nieuw contract met de club getekend. De Ligue 1-kampioenen staan echter open voor zijn vertrek omdat ze van plan zijn het eerste elftal te stroomlijnen.
PSG wil naar verluidt Messi’s contract bij de club verlengen tot na het einde van het seizoen, en er wordt verwacht dat hij zijn deal binnenkort zal verlengen. De club is ook bereid alles in het werk te stellen om Mbappe te behouden.
Volgens Fichajes heeft PSG afgelopen zomer geluisterd naar aanbiedingen voor Neymar, maar hun vraagprijs van 150 miljoen euro heeft veel gegadigden afgeschrikt. Naar verluidt hebben ze die nu echter verlaagd, en wordt gesuggereerd dat hij voor slechts 50 miljoen euro beschikbaar zou kunnen zijn.
Neymar heeft eerder gesproken over zijn verlangen om in de Premier League te spelen en beweerde dat de Engelse topcompetitie “me verbaast”. De spits blijft een van ’s werelds toptalenten, dus hem naar de Premier League halen zou een enorme opsteker zijn voor wie de wedstrijd uiteindelijk wint. Het zal echter een aanzienlijke kostenpost zijn, qua salaris, en het zou kunnen leiden tot FFP problemen.
De 30-jarige is dit seizoen 21 keer in actie gekomen voor de Parijzenaars, met 15 goals en 13 assists.
PSG staat eerste in de Ligue 1 met vier punten voorsprong op RC Lens na 15 wedstrijden. Ze staan ook bij de laatste 16 van de UEFA Champions League, waar ze het over twee wedstrijden moeten opnemen tegen Bayern München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *